Elke week
beter worden!

Elke week 2 uur windsurfen.
Elke week veel plezier.
Elke week beter worden.
Elke week beloond worden.
En dat 17x ! Yeah

Een zomercursus op elk niveau!

Boek zomercursus
Prijs
349,- p.p.
(incl. btw)
Personen

Minimaal 1
Maximaal 15

Vanaf 10 jaar

Boek zomercursus
Duur
  • 17x 2 uur
Inbegrepen
  • Materiaal huur
  • Wetsuit
  • Instructie

Zomercursus

Elke week beter worden!

Door elke week 2 uur op de plank te staan wordt je razendsnel beter!

We herhalen een stukje, maar leren ook steeds iets nieuws. Natuurlijk is ook het weer elke week anders. Zo leer jij niet alleen de juiste technieken, maar kan je deze ook in verschillende weer omstandigheden gebruiken.

Dit doen wij op verschillende niveau’s. Op de zaterdag ochtend is een zomercursus beginner. Op de zondag middag is een zomercursus gevorderden. Hiervoor moet je al zelfstandig voor kunnen windsurfen.

Ongeacht het niveau, kunnen wij jou altijd uitdagen! Naast de uitdaging, is een zomercursus super gezellig! De gehele cursus heb je dezelfde instructeur.

Wekelijks 2 uur watersport, uitdaging en plezier! Is dat iets voor jou? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Variant

Jeugd

Jeugdige jongens en meiden plaatsen we in 1 groep. Wel delen wij de kinderen op niveau in bij de instructeurs onderling.

De jongens en meiden die zelfstandig windsurfen krijgen namelijk andere opdrachten en uitdagingen dan de kinderen die bij de basis beginnen. Maar aan het eind van de cursus zul je zien dat iedereen zelfstandig vaart! Die kanjers leren zo snel!

Tijdstip: Zondag 13:00 – 15:00
Prijs: 349,-

Boek zomercursus

Windsurfles op het Valkenburgse meer

Groepslessen
bij Pro-Intro

Wij geven onze windsurflessen op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in.

Met grote regelmaat hebben we goede wind, maar niet de golven van zee. Dit maakt het Valkenburgse meer heel geschikt om te leren windsurfen.

De windsurf zomercursus volg je in een groep. Jij krijg les in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Het maximale aantal deelnemers is 15 personen.

Door deze kleine groepsgrootte geeft de instructeur iedere deelnemer veel aandacht. Zo maak jij de stappen in jouw tempo!

Boek zomercursus

Boek zomercursus

Boek je zomercursus online. Vul het formulier volledig in en volg de stappen. Je hebt het direct geregeld. Zo simpel is het!

Kortingen

De vroegboekdeal (t.w.v. 67,50,-) is geldig tot en met 31 Januari 2020. Ook moet de boeking direct voldaan worden. Dit doe je makkelijk en veilig online via iDeal.

De surfclub deal (t.w.v. 99,-) is geldig tot en met de start van de cursus. De betaling moet direct na de boeking voldaan worden. Dit doe je makkelijk en veilig online via iDeal.

Betaling

De betaling gebeurt vooraf. Na je boeking ontvang je een bevestiging per email. In deze email staan je inloggegevens voor je persoonlijke pagina. Op je persoonlijke pagina vind je de geplande lessen en betaal je deze via iDeal.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op!

https://www.youtube.com/watch?v=6oTurM7gESE
Wij halen het maximale uit jouw talent!

Zien jouw eerste windsurfmeters er dan zo uit?

Social Media

Facebook
Laatste nieuws!

Instagram
Droomplaatjes!

Youtube
Online surfen!

Vimeo
Reis video’s!

of zoek je iets anders dan een zomercursus?

Surfcamp

Nieuwe helden, nieuwe vrienden

Surfclub

School, surf, sleep, repeat

Lockers

365 dagen surfen met 1 sleutel

Verhuur

Geen gedoe, gewoon even snel surfen

Sta elke week 2 uur op het water!