Ons Team

Passie voor windsurfen zit in ons DNA.

Wij zijn jong, enthousiast en communiceren
motiverend, positief  en uitdagend.

Jip Philippi Windsurfschool Pro-Intro Team

Jip Philippi

Eigenaar, Hoofdinstructeur

Ik windsurf al 25 jaar, en de laatste jaren is daar SUP en Wingsurfen bijgekomen. Een stage op Hawaii, en later een wereldreis gefocussed op windsurfen heeft mijn passie voor de surfsport geenzins gestilt. Ik neem je graag mee in deze passie!

Lars Spierenburg

Hoofdinstructeur

Lars surft al sinds zijn 12e bij en met de jongens van Pro-Intro! Na zijn recente reizen naar Kaapstad, Zuid Africa kan Lars zich een leven zonder windsurfen en surfen niet meer voorstellen!

Floris Gemke

Hoofdinstructeur

Floris kent de surfschool van buiten en binnen. In de loop van de jaren heeft Floris zich ontwikkeld tot 1 van de zwaargewichten! Floris is ontzettend goed met de jeugd, maar kan ook de volwassenen creatief motiveren.

Laura van der Blij

Hoofdinstructeur

Laura is onze huismeteoroloog! Zo af en toe staat zij in het water om met een groot plezier een van haar passies over te brengen. WINDSURFEN!

Finn de Kan

Instructeur

Voor Finn, bezig met zijn opleiding tot leraar, is zijn werk op de surfschool eigenlijk een verlengstuk van zijn toekomstige beroep. gedifferentieerd lesgeven is voor hem een eitje!

Chinouk Lindenburg

Hoofdinstructeur

Chinouk is ooit begonnen als cursist. Ondertussen vaart ze rete snel de plas over met haar ongekende enthousiasme! Lesgeven, petje op, en altijd met een grote smile!

Reinout Schuijren

Instructeur

Reinout surft bij ons vanaf dat hij 10 jaar was. Hij heeft nog lesgekregen van zijn neef Toon. Onze eerste instructeur! En nu staat hij zelf voor jullie! Ik kan jullie vertellen, het is geen kleine jongen meer! 😉

Ruben Baan

Instructeur

Ruben kan als een van de weinig zeggen dat hij op zee heeft leren varen in Zuid Africa. Hij weet nu precies wat nodig is om te leren windsurfen op het Valkenburgse meer!

Laurens Ooms

Instructeur

Als de electrische Carver naast de surfschool staat, is Laurens present! Elke zondag leert hij de jeugd de volgende stap, bocht, truc te maken!

Olivier Bouw

Instructeur

Janneke Wouters

Instructeur

Janneke heeft jaren geleden al het beroep van windsurfinstructeur uitgeoefend. Nu, valt ze in voor wie dan ook. Als ze niet hoeft in te vallen, is staat ze zelf op de plank!

Ties Juffermans

Verhuur

Jens Labordus

Verhuur

Simon de Leeuw

Instructeur

Werken bij Pro-Intro

Wij zoeken harde werkers!
Stoere mannen en vrouwen, die enthousiast en sportief zijn!
Houdt jij van zon, wind en water?
Kom dan bij ons werken!

Bel, mail of kom langs

Het begin

Het verhaal van Pro-Intro,
begint bij de passie

Aloha Pro-Intro

Deel dit met je vrienden