Feel the stroke!

Een soepele paddleslag 'stroke' zorgt ervoor dat je met de minste energie, het snelste door het water glijdt! Je leert het in 4 lessen!

SUP Startcursus

Prijs (set)

SUP Startcursus: 70,-
4x 1.5 uur

Materiaal

Allround SUP
Tour SUP

Info

Dag: Zaterdag | Zondag
Tijd: 10:00
Sup & Paddle inbegrepen
Wetsuit inbegrepen

Sup is zo’n ontzettend goede work-out voor zowel je cardio als je kracht. In deze Sup startcursus bouwen niet alleen de techniek langzaam op, maar ook de work-out. De laatste les gaan we een eindje op pad en genieten we van onze verbeterde techniek en van wat de omgeving ons te bieden heeft!

Freeride

Techniek

Een smooth stroke, hoog en recht varen. Uiteraard hoort er ook een flinke dosis behendigheid bij! Niet alleen moeten we de golven trotseren, maar een korte draai is ook erg handig!

Materiaal

Allround
Een prima basis sup om de eerste meters op te maken. Je kan op je gemak voelen wat je onder je voeten hebt, en hoe het voelt om er vaart op te maken.

Tour
Als je je focus verlegt naar snelheid ga je een stuk sneller op de Tour sup. Hij is wel wat onstabieler, maar met een goed balans gevoel, en techniek kan je dat ruimschoots goedmaken!

Het Valkenburgse meer

Kom jij met een groep?

Een prachtig en overzichtelijk meer tussen Katwijk en Leiden in. Het meer is ontzettend goed geschikt voor windsurfen en suppen. De goede bereikbaarheid via de a44 uit Den Haag, Wassenaar en Voorschoten maken het een echte hotspot!

Kom je ook eens kijken?

Ben jij met een groep op zoek naar een leuke (water) activiteit? Dan ben je bij ons van harte welkom. Wij organiseren leuke en enkele zeer originele activiteiten voor een bedrijfsuitje, teamuitje, kinderpartijtje of vrijgezellenfeest.

Een gezonde dosis buitenpret. Geheid heb je aan het eind een gloed op je toet!

of zoek je iets anders?

Surfles

Elke les een stap omhoog

Surfclub

School, surf, sleep, repeat

Surfcamp

Nieuwe helden, nieuwe vrienden

Lockers

365 dagen surfen met 1 sleutel
https://www.youtube.com/watch?v=6oTurM7gESE
omkleden!

Surfhelden dragen een nat pak