Skip to main content

Schoolsport bij Pro-Intro. Motiveren is niet nodig!

Prijs
Op aanvraag
Personen

Minimaal 15
Maximaal 150

Informeer voor data
Duur
  • Clinic = 1.5 / 2 uur
  • Sportdag = 4 / 6 uur
Inbegrepen
  • Materiaal huur
  • Instructie

Schoolsport

Gegarandeerd een gloed op je toet!

Met de schoolsport activiteiten van Pro-Intro hoeven wij de leerlingen niet te motiveren. Onze grootste uitdaging zit dan ook dit enthousiasme te stroomlijnen zodat er een maximale succesbeleving wordt ervaren. Helaas zitten wij hierdoor met een groot probleem. En dat is dat de leerlingen niet meer willen stoppen!

Komen jullie met een sportklas voor een enkele activiteit, of combineer je meerdere activiteiten voor een complete schoolsport middag, het enthousiasme is er niet minder om. Door een mix van activiteiten in ons aanbod kunnen wij de leerling heerlijk bezighouden en wordt er bij elke activiteit iets anders van de leerling gevraagd.

Reserveren

Wil jij een datum reserveren? Vul het formulier zo volledig mogelijk in en je hebt het direct geregeld. Dan nemen wij contact met je op!

Betaling

Na de reservering ontvang je een mail met inlog gegevens voor jou boeking. Hier kan je je reservering zien. Als er na overleg met Pro-Intro een bevestiging komt dan kan er in het boekingssysteem via iDeal betaald worden. Eventueel kan er ook een factuur worden verzonden.

contact opnemen

Dit doen wij op school echt niet!
Vol katapult schieten! Gaaf man!

ReinoutLeerling

of zoek je iets anders dan schoolsport?

Surfles

Elke les een stap omhoog

Surfclub

School, surf, sleep, repeat

Lockers

365 dagen surfen met 1 sleutel

Verhuur

Geen gedoe, gewoon even snel surfen
https://www.youtube.com/watch?v=6oTurM7gESE
omkleden!

Surfhelden dragen een nat pak

Play Video

Het Valkenburgse meer

Kom jij met een groep?

Een prachtig en overzichtelijk meer tussen Katwijk en Leiden in. Het meer is ontzettend goed geschikt voor windsurfen en suppen. De goede bereikbaarheid met de auto en fiets uit Den Haag, Wassenaar en Voorschoten maken het een echte hotspot! Met een groot grasveld langs de oevers, zorgen ervoor dat wij zowel op het water, als langs de kant een prachtig programma kunnen opzetten!

Kom je ook eens kijken?

Ben jij met een groep op zoek naar een leuke (water) activiteit? Dan ben je bij ons van harte welkom. Wij organiseren leuke en enkele zeer originele activiteiten voor een bedrijfsuitje, teamuitje, kinderpartijtje of vrijgezellenfeest.

Een gezonde dosis buitenpret. Geheid heb je aan het eind een gloed op je toet!

Motiveren is niet nodig
Kanaliseren, en leren wel
Succes gegarandeerd!