Prijs
25,- p.p.
(incl. 21% btw)
Personen

Minimaal 6

Reserveren
Duur
  • 2 uur
Inbegrepen
  • Polaroid Instant camera
  • Films
  • Instructie

In(stant) the picture

Nostalgie in een nieuwerwets kastje

In the picture is een gezellig spel wat is gebaseerd op het schieten van instant polaroid foto’s, het samenwerken met je team, en het out of de box denken, tijdens het maken van de mooiste foto’s.
Jullie blijven niet aan tafel zitten, maar gaan in het bezit van een routekaart en een leuke nieuwerwetse instant polaroid camera, de omgeving van het Valkenburgse meer zo mooi mogelijk in beeld brengen.

Tijdens de activiteit gaan jullie met verschillende opdrachten aan de slag.

In teams gaan jullie allerlei locaties ontdekken om uiteindelijk te zorgen voor de mooiste foto, en zo ook de overwinning binnen te halen. Laat je creativiteit de vrije loop met behulp van de polaroid APP. Niks is te gek en alles mag. De beste foto zal worden uitgezocht door de deelnemers zelf. Welk team zal de beste foto’s maken en verlaat het Valkenburgse meer met de hoofdprijs?

In the picture is leuk tijdens een bedrijfsuitje, maar zal het ook zeker goed doen tijdens een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of familiedagje.

Kom je ook de polaroids droog wapperen?

Reserveren

Wil jij je In(stant) the picture reserveren? Vul het formulier zo volledig mogelijk in en je hebt het direct geregeld. Zo simpel is het!

Arrangement

Wil jij meerdere activiteiten combineren, of afsluiten met een drankje en een hapje? Dat is allemaal prima mogelijk! Onze buren Brasserie Buitenhuis zijn expert in het verzorgen van hapjes, drankjes en (h)eerlijke diner’s.

Neem gerust contact met ons op!

contact opnemen