Het begin

Toen Inge en Jip gingen daten in 2007, heeft het minder dan een jaar geduurd voordat ze samen op de plank stonden en Inge niet minder fanatiek was. In 2008 heeft Jip voor een stage van 6 maanden op Maui, Hawaii gekozen, waar Inge hem natuurlijk is gevolgd. Hier zijn zij beide geïnspireerd geraakt door de levensstijl die windsurfen met zich meebrengt en daar zeer intens ervaren wordt. Het zaadje is geplant.

Terug in Nederland moest door beide eerst nog 2 studies worden afgerond voordat ze het besef kregen om ook iets met windsurfen en deze te gaan doen, behalve het zelf beoefenen. Gedurende deze jaren hebben gesprekken over de reis, het windsurfen en de levensstijl het zaadje stiekem en onbewust water gegeven.

Het moment dat het woord windsurfschool voor het eerst hardop was gevallen bleek het begin te zijn. Het enthousiasme kon geen van beide elkaar nog afstoppen voor dit idee. De gesprekken kregen ineens een richting en doel, wat hen beide alleen maar meer enthousiast heeft gemaakt. Alles viel op zijn plek.

Dit enthousiasme straalt er nog steeds vanaf. Nu voornamelijk gevoed door het enthousiasme waar de klanten mee van het water komen. De reden van het begin, en het lopende vervolg!

Het begin van windsurfschool Pro-Intro

Inge Gouw

Eigenaar, Instructeur
Fysiotherapeut

Jip Philippi

Eigenaar, Instructeur
Product Ontwerper en Docent

De Feiten

Opgezet in 2011.
Eerste les gegeven in 2012.
Eerste volle seizoen gedraait in 2013.

Welkom

in de wereld van het windsurfen

Lessen

Deel dit met je vrienden